Emléket alkotunk

Albumaink

Klasszikus és Letisztult

Mint, ahogy képeink készítésére, úgy az átadott albumok minőségére is különös gondot fordítunk. Ez vonatkozik mind a fotók elrendezésére, összeállítására, mind a megfelelő minőségű album és kötészeti anyagok kiválasztására. Sok-sok év és rengeteg gyönyörű esküvő után sikerült összegyűjtenünk azt a tapasztalatot, ami elvezetett, ahhoz, hogy legjobb minőségű papír és borító anyag kombinációkat prezentálhassuk számotokra.

S
15 x 15

18.990 Ft

Legkisebb albumunk, 15x15-ös méretben készül, prémium anyagok felhasználásával. 30 oldalt tartalmaz alapesetben, minden további megkezdett oldalpár 120 Ft. Az ár tartalmazza a csomagolás, illetve a belföldi szállítási díjat is.

M
22 x 22

34.990 Ft

Közepes méretű albumunk, 22x22-es méretben készül, prémium anyagok felhasználásával. 30 oldalt tartalmaz alapesetben, minden további megkezdett oldalpár 200 Ft. Az ár tartalmazza a csomagolás, illetve a belföldi szállítási díjat is.

L
30 x 30

44.990 Ft

A legnagyobb albumunk, 30x30-as méretben készül, prémium anyagok felhasználásával. 30 oldalt tartalmaz alapesetben, minden további megkezdett oldalpár 450 Ft. Az ár tartalmazza a csomagolás, illetve a belföldi szállítási díjat is.

EGY EMLÉK

örökre

Gyakran Ismételt Kérdések

• Milyen az album minősége?

A leadott munkáink esetében is legjobbat várjuk el magunktól, így ebben az esetben sincs máshogy: csak a legjobb minőséget előállító nyomdával dolgozunk. Ez vonatkozik mind a nyomtatás minőségére, az anyaghasználatra és a kötészetre is. Nem fog széthullani, megsárgulni, ez életetek végéig egy gyönyörű emlék marad.

• Miért kerül ennyibe?

Sajnos a minőségnek ára van. Rendkívül drága a festék, a prémium fotópapír és a kötészeti anyagok is. Az árak tartalmazzák a szállítást, illetve az ehhez szükséges dobozt is.

• Mennyi idő alatt készül el egy album?

Miután megkaptuk tőletek a kiválasztott képeket, mi gondosan összeállítjuk az albumtervezetet, amit jóváhagyásra elküldünk nektek. Amint jóváhagytátok, küldjük is a nyomdába az összeállított anyagot és innentől kezdve 4-5 munkanap elteltével már a kezetekben foghatjátok esküvőtök legszebb pillanatait.

• Van lehetőség később másolatot kérni?

Természetesen van! Amennyiben ugyanabban a méretben kéritek, mint az eredeti albumot, akkor hamarosan meg is kaphatjátok, amennyiben más méretben szeretnétek kérni, úgy érdemes számolni a méretkülönbségből adódó esetleges extra költséggel, valamint az újratervezés díjával.

CLOSE MENU