Esküvői meghívó tippek

E
A

Az esküvő felé vezető utunk egyik első lépése, amikor átadjuk, kiküldjük meghívóinkat leendő vendégeinknek. A közös kis családunkról talán ez lesz az első fellelhető írásos nyom, ezért miért ne tehetnénk igazán egyedivé, érdekessé és olyanná, ami esetleg már utal az esküvő tematikájára vagy, amit szívesen rak el a rokonság, hogy évek múlva is mosolyogva vegye elő? Hogyan válhat emlékké a meghívónk? Felejtsük el a sablonos megoldásokat és éljenek a csináld magad meghívók! Bár korábban már érintőlegesen kitértünk erre egy korábbi posztunkban, most nézzük kicsit részletesebben ?

 

 

A levendula

Az illatok emlékek. Meghívónk mellé tűzve egy-egy szál levendulát illatot adunk az emlékeknek, ráadásul a levendula gyógynövényként stressz és depresszió ellen is kiváló. Persze megjelenésében sincs rá panasz, kellemes lila árnyalata az eleganciát, a provance-i levendula földek hangulatát idézi.

Az idővonal

A közösségi oldalak világában élünk, ez alapján inspirálódva megalkothatjuk a meghívón esküvőnk idővonalát, így nem csak arról kapnak információt a családtagok, barátok, hogy mikor és hol keltek egybe, hanem a pontos menetrenddel is tisztában lesznek.

 

A naptár

Ezzel az ötlettel megkönnyítjük vendégeink dolgát, hiszen a meghívónk egyben egy kis naptár a jeles nappal jelölve. Jól mutat durvább textúrájú papíron és fontos a megfelelő betűtípus kiválasztása, egy kézírást idéző típussal például vintage hatást érhetünk el.

 

A Polaroid

Egyszerű és mégis nagyszerű, ha a meghívónk a régi polaroid képeket idézi, alatta a dátummal, másik oldalán az esetleges tudnivalókkal a helyszínről, kezdésről stb..

TIPP: A képet hozzá mindig könnyebb kiválasztani, egy jó hangulatban telt jegyesfotózás anyagából!

Az ujjlenyomat

Ujjlenyomatunk egyedi és megismételhetetlen, kettőnk ujjlenyomatából alkotott szívvel pedig igazán különlegessé tehetjük a meghívónkat.

TIPP: Többféle színű festék használatával még jobban feldobhatjuk az ötletet!

Bármelyik ötlet alapján is inspirálódunk, az biztos, hogy a meghívottak értékelni fogják, hogy kézzel készített meghívókkal készülünk és szívünket, lelkünket is beletesszük az eredménybe!

Comments
Add Your Comment

CLOSE MENU